Om boken og forfatterne

gjengen

Om boken:

Styrketrening for jenter er en bok skrevet av Martin Norum og Benjamin Christensen. Den er oppfølgeren til bestselgeren “Bygg Muskler!”, som var rettet mot menn.

Siden jenter utgjør en større og større del av medlemmene på treningssentrene, og fler og fler jenter trener styrketrening, så vi et behov for en bok som virkelig fokuserte på jenter.

Dermed ble ideen til “Styrketrening for jenter” skapt.

6. Januar 2014 ble boken lansert i bokhandler og i nettbutikker.

Om forfatterne:

Benjamin er en norsk personlig trener og Naprapatstudent som studerer siste termin i Stockholm. Han jobber som foreleser i Akademiet for personlig trening, og som foreleser på kurs for personlige trenere og terapeuter i store treningskjeder som SATS og SPENST. Han foreleser om anatomi, fysiologi, trening og skadeforebygging.

Martin er en norsk personlig trener som de siste årene har opparbeidet en rekke roller i den norske treningsbransjen. Han er fagansvarlig i Akademiet for Personlig Trening, en av Norges ledende leverandører av utdanning innenfor trening. Han er treningsekspert på TV2, God morgen Norge og arbeider også som treningsekspert i et stort antall norske aviser og magasiner, deriblant VG, Dagbladet, nettavisen, og ShapeUp. Martin foreleser også innen trening, helse og kosthold på Oslo Universitetssykehus, treningssentre og for personlige trenere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s